Treceți la conținutul principal

Aparate dentare copii

Aparate dentare copii


Aparate dentare copii - Specialistii City Center Dental recomanda ca prima evaluare ortodontica a copilului sa aiba loc pana in varsta de 7 ani, cand dintii temporari incep sa fie inlocuiti de cei permanenti.
Este foarte posibil ca in functie de modul in care erup dintii permanenti, cel mic sa aiba nevoie de un consult ortodontic amanuntit.

Cand este necesara montarea unui aparat dentar la copii ?

In urma acestui consult, medicul specialist ortodont poate identifica potentialele probleme de eruptie a dintilor definitivi, dar si cele de dezvoltare a arcadelor dentare precum si a oaselor fetei.
In cadrul aceluiași examen ortodontic, specialistul poate stabili daca muscatura copilului este corecta si daca exista posibilitatea corectarii unor defecte de vorbire generate de pozitia incorecta a dintilor.
In functie de rezultatul consultului detaliat, medicul specialist poate recomanda montarea unui aparat dentar pentru redresarea tuturor problemelor identificate

Există mai multe tipuri de aparate dentare copii:

  • Aparate dentare fixe (metalice, ceramice, safir, WildSmiles), care nu se îndepărtează decât de către medicul ortodont, adaptate atât copiilor cât și adulților
  • Aparate dentare mobile, recomandate în cazurile de corecții mai puțin severe, în special copiilor cu dentiție de lapte sau mixtă. Acesta se dă jos în timpul mesei, și trebuie purtat minim 20 de ore pe zi.
  • Invisalign, recomandat în special adulților, sub formă de gutieră transparentă, dură.
  • Extraorale, care corecteză osul maxilar în ansamblul său.
  • Aparate linguale „incognito”, purtate în spatele dinților și deci invizibile, proiectate pentru corectarea malpoziților dentare.
  • Aparate dentale funcționale, adaptate copiilor cu dentiție de lapte, care corectează ticurile periculoase pentru sănatatea cavității bucale, cum ar fi suptul degetului sau rosul unghiilor.
Având în vedere complexitatea și durata unui tratament ortodontic, acesta în mod cert este o investiție pentru o viață, o viață mai frumoasă și mai zâmbitoare!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Brașov in topul județelor turistice din România

Brașov in topul județelor turistice din România  În topul județelor turistice se numără și Brașovul  care este in expansiune a locurilor de  cazare  si a unităților de  cazare . În  Brașov  sunt aproximativ 787 de structuri de cazare însumate pe structuri  hoteluri  si  pensiuni . În statistica nu sunt cuprinse  locurile de cazare  disponibile a apartamentelor închiriate în regim hoteliere care este un trand nou. În  Brașov  sunt aproximativ 40 de  hoteluri  de 4 stele ce oferă condiții excelente de  cazare  la preturi accesibile.  Din cele 40 de hoteluri sunt 15 unități cu  piscina .  Un mic sfat pentru a gasii  cazare Brașov  la preturi mici. Gradul de ocupare turistică a Brașovului este mai mare in centru Istoric la Brașovului (...

Web design Brasov

Web design Brasov - creare site-uri profesionale Cauți servicii web design in Brasov? Divizia de web design şi web development de la Concept Advertising te poate ajuta cu creare site-ului dorit. Realizam site-uri de prezentare şi magazine online la cheie, promovate online şi indexate in motoarele de căutare. Mai jos ai pachetele noastre de realizare web design. De asemenea daca nu ai nevoie de un pachet standard, iți putem personaliza oferta site exact după necesitarile tale.

Durerile de dinți – de ce se întâmplă și ce facem când ele apar

  Durerile de dinți – de ce se întâmplă și ce facem când ele apar Clinica stomatologica City Center va raspunde mai jos la intrebarea pe care multi dintre pacienti si-o ridica: de ce ma dor dinții ? De la  carii  la gingii inflamate, infecții ale sinusurilor sau prea mult efort fizic, paleta de cauze ale durerilor de dinți este foarte largă și deseori surprinzătoare. Acesta este un scurt ghid al posibilelor surse de apariție a durerii de dinți, împreună cu soluțiile de tratament. O durere de dinți poate fi simțită ca „surdă” sau ascuțită, ca o împunsătură de cuțit, sau poate să pulseze. Oricare ar fi felul în care o simțiți, ea vă scoate întotdeauna din rutina de zi cu zi, făcând mestecatul o problemă, iar în cele mai multe cazuri ea apare noaptea, făcând somnul imposibil. Unul dintre motivele pentru care această durere apare cel mai adesea noaptea este că, atunci când o persoană este culcată, sângele se concentrează în zona capului. Această cantitate suplimentară de sân...